Edessä on taas uusi vuosi ja uudet kujeet! 

Ja takana vanha vuosi vanhoine kujeineen. No ei nyt ihan, mutta paljon vuoteen kerkeää mahtumaan. Tähän vuoteen on kuulunut opiskelujuttuja ja vauvajuttuja. Siirryin kiireisen opiskelijaäidin elämästä taas hetkeksi vauvantuoksuiseen kotiäitiyteen. Ja alkavana vuonna taidan tehdä saman tempun toisin päin! 

Odotan ensi vuodelta paljon. Odotan saavani autokoulun suoritettua ja vihdoinkin oman ajokortin. Voi mitä vapautta se toisikaan elämääni! Kevään ja kesän varalle meillä on suuria lomasuunnitelmia ja syksyksi aion yrittää päästä työharjoitteluun joko sairaalaan (mistä viimeksi tykkäsin kovasti ja mikä jäi niin harmittavasti kesken) tai sitten mielenterveysjaksolle lasten, nuorten tai päihdeäitien pariin (näitä siis erityisesti toivoisin). Ehkä aion yrittää hakea vielä kätilöpuolellekin. 

Lasten osalta seuraavasta vuodesta tulee varmasti mielenkiintoinen. Kaikenlaisia muutoksia tulee heidänkin elämässään tapahtumaan. Esikoiseni koulu-ura on lähtenyt vähän takkuisesti etenemään ja nyt olisi keskimmäisenkin aika ottaa ensimmäiset askeleensa kohti muutaman vuoden päästä alkavaa koulutietä. Ja yhtenä suurena kysymysmerkkinä on, joutuuko nuorimmaiseni päivähoitoon vain vuoden ikäisenä vai saammeko hoidon järjestettyä jollain toisella tavalla.

Kaikenlaista on siis odotettavissa ja kaikenlaista odottamatontakin elämä varmasti eteen heittää tulevan vuoden aikana. 
Mutta nyt herkkuja syömään ja raketteja katsomaan :) 
Hyvää uutta vuotta jokaiselle!