Loman viimeisiä päiviä viedään!

Maanantaina on paluu takaisin koulun penkille! Odotan jo innoissani! Kesä on ollut ihana. Olen viettänyt paljon aikaa perheeni ja lapsieni kanssa, mutta kyllä arkeen palaaminen tuntuu taas hyvältä. Sain myös koottua omia ajatuksia ja mietiskeltyä mitä oikein haluan elämältä tai ainakin lähitulevaisuudelta. Haaveenani on yläasteelta saakka ollut kätilön ammatti enkä ole sitä vieläkään haudannut. Kyllähän tämä sairaanhoitajakin menettelee, mutta jos voin saavuttaa sen mitä todella haluan, miksi tyytyä vähempään? Katsotaan mitä seuraava vuosi tuo tullessaan..

Olen jo vähän kertaillut joitakin kouluasioita (yli-innokas?), lukenut vähän anatomiaa, laskenut lääkelaskuja, kerrannut pistoksia. Mielenkiinnolla odotan tulevaa lukukautta, en tiedä paljoakaan mitä tuleman pitää. Ensiapua ainakin, anatomian jatkoa ja sisätauteja. Lukujärjestykset ovat tulleet jo neljälle ensimmäiselle viikolle, mutta en tajua lyhenteistä mitään! 

Enää neljä päivää ja pääsen taas tasapainoilemaan opiskelujen ja perhen-elämän välille, oppimaan uutta ja haastamaan itseni!