Kesäloma jatkuu...

Mikä loma?

Niin, eipä tämä oikein lomailulta tunnu, kädet ovat työtä täynnä kodin ja muksujen kanssa. Mutta onhan tämä lomailua koulusta. Ja nyt jo odotan että pääsen lomalle lapsista... No, ei tämä nyt niin kamalaa ole! Mutta raskasta toki.

Viime viikolla teimme retken Puuhamaahan. Lähdimme jo aikaisin, mutta emme ihan kerinneet Puuhamaan aukeamisajaksi, yhdeksitoista. Meillä oli mukana kylmälaukussa kaksi pakettia makkaraa, ketsuppia ja sinappia sekä hedelmiä, munkkeja ja keksejä. Todellinen piknik-päivä siis! Ja päivä olikin aivan mahtava, vaikka aurinko porotti ja oli tukahduttava kuuma. Puuhamaan hyvä puoli on, että siellä on vesipuisto, johon saa mennä ja josta saa tulla vapaasti. Muutenkin koko paikka oli huippu! Olisi tarvittu toinen päivä, jotta paikkaan olisi pystynyt kunnolla tutustumaan. 

Emme ole mitään huvipuistojen käyttäjiä, vieroksun ajatusta siitä, että veisin lapseni paikkaan jossa on vain mekaanisesti toimivia mitä omituisimpia härveleitä. Parasta yhdessäoloa on leppoisa oleminen ja yhdessä tekeminen ja luonnon läheisyys. Puuhamaassakin oli ihanaa grillata ja viettää piknikkiä, veneillä, kokeilla golf-autoja ja seurailla lasten leikkejä minikylässä. Toki huvipuistoissakin voi viettää varmasti ihan laadukasta perheaikaa, mutta itse haluan panostaa muunlaiseen tekemiseen ja siihen, että hauskanpitoon ei tarvitse koneita ja vempeleitä.