Pääsiäisloma oli ja meni... Ihan liian nopeasti!

Ihan periaatteen vuoksi unohdin koulujutut suosiolla loman ajaksi. En ole katsonut lukujärjestystä tai koulun sähköpostiakaan. Vietimme siis oikein laadukasta perheaikaa hyvällä omalla tunnolla!

Sattuipa vielä aivan ihanat ilmat näin lomapäiviksi! Aamulla kun olimme ulos lähtemässä, käskin miestä vilkaisemaan lämpömittariin jotta tiedän miten paljon lapsille pistän vaatetta päälle. "41 astetta!" Mies huusi... Juu, aurinko tosiaan porotti suoraan mittariin ja varjossa oli sen kymmenisen astetta. Mutta lämmintä on riittänyt ja ihan kesälämpötiloissa on menty koko ajan.

Täytyy kyllä todeta, että vaikka pinna on välillä kireällä noiden lasten kanssa, niin olen nauttinut tästä yhdessäolosta ihan hurjasti. Iltaisin kun koulujutut eivät ole painaneet päälle, olen lukenut Kaksplussaa ja netissä käynyt vauvafoorumeilla. Olen ollut nyt enemmän äiti, oikeastaan vain ja ainoastaan äiti. Se on tuntunut todella hyvältä ja tutulta. Raskaus-, vauva-, lapsi- jutut on oikeastaan niin paljon tutumpia ja turvallisempia kuin opiskelu- ja työelämä-höpinät. Ehkä tuli jopa vähän ikävä kotiäidiksi... Mutta kylmä fakta on se, että lapset kasvavat ja kestovaipat, kantoliinat, imetykset ja muut tärkeät asiat eivät enää tule ajankohtaisiksi. Näiden lasten kanssa. Ehkä joskus... Ehkä...

Elämässä pitää mennä eteenpäin, mutta välillä on hyvä pysähtyä ja muistaa mikä elämässä on tärkeintä.

 

1303761219_img-d41d8cd98f00b204e9800998e